Wallpapers Háttérképek Videók Képek
Net-Cafe Ears Lányok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
Életrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeTudja e, hogy ...


  a szĂ©nkorszak 1910-ben Ă©rte el csĂşcspontját, amikor a világ energiaszĂĽksĂ©gletĂ©nek nyolcvannyolc százalĂ©kát ebbõl a fosszilis tĂĽzelõanyagbĂłl fedeztĂ©k?

Net-Cafe
Net-CafeAz új karikatúra
Net-Cafe
Net-Cafe
Minden más
2009-07-17
Net-Cafe
Net-CafeAz új háttér
Net-Cafe
Net-CafeMr.ICQ-fotó
Net-Cafe
Net-Cafe
agip
Szavazatok: 37
Net-Cafe
Net-CafeVicc


  Mise után egy hölgy a paphoz fordul.
- Atyám, van egy nagy problémám: kaptam ajándékba két beszélõ nõsténypapagájt. De ezek mindig csak ugyanazt mondják: "Helló! Mi kurvák vagyunk, akartok játszani?"
- Hát igen, ez valóban kellemetlen. - mondja a pap. - De van egy ötletem. Nekem történetesen van két hím papagájom, akik egész nap csak imádkoznak és Bibliát olvasnak a kalitkájukban. Hozza el a trágár madarait és összerakjuk az enyémekkel, biztos jó hatással lesznek rájuk.
Másnap megjelenik a hölgy a papnál a madarakkal. A pap két papagája szokásukhoz híven olvassák a Bibliát a rózsafüzért morzsolva. Amint behelyezik a két nõsténypapagájt a pap madarai közé, azok már megint kezdik:
- Helló! Mi kurvák vagyunk, akartok játszani?
Az egyik hím papagáj ránéz a másikra, majd így kiált:
- Dobd el komám gyorsan azt a rózsafüzért! Isten végre meghallgatta imánkat.

Net-Cafe
Net-CafeHírek
Madonna lesz a Gap Ăşj arca
2003-08-01
Net-Cafe

Madonna lesz a világhírû amerikai Gap cég új reklámarca.
Hosszú éveken keresztül mûködött együtt a Gap olyan hírességekkel, mint Christina Ricci és Dennis Hopper. De a szakértõk szerint a popdívával kötött szerzõdés lesz a Gap legsikeresebb reklámfogása ...

tovább »


Iglesiasék orosz gyerekeket szeretnének
2003-07-30
Net-Cafe

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova gyerekeket szeretnének, - jelentette ki a popsztár édesapja, Julio Iglesias.
Az idõsebbik Iglesias szerint, a fiáts az orosz teniszezõnõt az Isten is másnak teremtette. "Nagyon örülök, hogy együtt vannak. - nyilatkozta az apa. - Tudom, hogy nagyon boldogok ...

tovább »


Nicole Kidman DiCaprio édesanyját fogja játszani
2003-07-25
Net-Cafe

Mel Gibson játssza majd Leonardo DiCaprio apját a "Nagy Sándor" c. filmben, amely a híres hadvezér, Makedóniai Sándor életérõl szól. Az Oscar-díjas színésznõ, Nicole Kidman pedig Leo édesanyját alakítja annak ...

tovább »

Net-Cafe
Net-CafeÁlhírek
Az új Street Fighter Putyin szereplésével

Már a jövõ Ă©v elejĂ©n a MIDWAY cĂ©g szeretnĂ© kibocsátani a hĂ­res Street Fighter, a keleti harcmĂ»vĂ©szetek egyik legnĂ©pszerĂ»bb szimulátorának legĂşjabb verziĂłját. Szokás szerint, a programĂ­rĂłk azt Ă­gĂ©rik, hogy javĂ­tják a grafikát, Ă©s Ăşj szereplõket vonnak be a játĂ©kba. Az egĂ©sz világon tĂĽrelmetlenĂĽl várják a kedvenc játĂ©k folytatását, sõt, a MIDWAY marketingesei nagy remĂ©nyeket fĂ»znek az orosz vásárlĂłkhoz. Ami nem vĂ©letlen, hiszen az Ăşj Street Fighter egyik Ăşj szereplõje az orosz elnök – Vlagyimir Putyin. "Putyin" tökĂ©letesen jĂşdĂłzik, s más játĂ©kfigurákhoz hasonlĂłan, speciális ĂĽtĂ©sekre is kĂ©pes lesz. PĂ©ldául, a „glasznoszty” ĂĽtĂ©s aktiválásához kĂ©tszer kell kattintani a "lefelĂ© mutatĂł kurzorra", majd a "visszára". Erre az utasĂ­tásra "Putyin" Ă©les ĂĽtĂ©st mĂ©r alulrĂłl, aztán elõveszi a szĂłcsövĂ©t, Ă©s gyõzedelmi kiáltásba kezd, megmerevĂ­tve az ellenfelet. Csak találgathatjuk, hogy mi vezette a MidWay cĂ©get arra, hogy az orosz elnököt válassza szereplõnek. A projektvezetõ, Mark Rise azt nyilatkozta, hogy a választás fõ oka – a figura: "Putyin erõteljes, nem kitalált, hanem a valĂłságban is lĂ©tezõ alakja nagyobb realisztikusságot kölcsönöz a játĂ©knak, mint a grafikai- Ă©s hangeffektusok", - jegyezte meg. A fĂĽggetlen megfigyelõk más vĂ©lemĂ©nyen vannak. ĂŤme, egy nagyon tekintĂ©lyes, de neve elhallgatását kĂ©rõ elemzõ vĂ©lemĂ©nye: "A fõ ok tĂşlságosan is nyilvánvalĂł. Reális, s ráadásul közismert szereplõ bevonásával a Midway jĂłval szĂ©lesebb körben lesz kĂ©pes eladni az Ăşj játĂ©kát. A cĂ©g egĂ©sz egyszerĂ»en csak kihasználja az orosz elnök nĂ©pszerĂ»sĂ©gĂ©t."

Net-Cafe
Net-Cafe
Frissítés
Net-Cafe
 2009-08-04:  Sztárok
 Charlize Theron 27 
 2009-08-04:  Scan
 Szép lányok 20 
 2009-08-04:  Képek
 Minden más 12 
 2009-08-04:  Háttér
 KözlekedĂ©s 16 
 2009-08-04:  Art
 Joe Jusko 14 
 2009-08-04:  Sztárok
 Miranda Kerr 38 
 2009-08-04:  Sztárok
 Paris and Nicky Hilton 22 
 2009-08-04:  Sztárok
 Jessica Alba 24 
 2009-08-04:  Sztárok
 Jennifer Lopez 31 
 2009-08-04:  Art
 Gen Jun Miya 14 
Net-Cafe
Net-Cafe
Levelezőlista
Email:
Net-Cafe
Szavazás
Kit szeretne még látni a weboldalunkon?
Olivia Wilde
Bar Refaeli
AnnaLynne McCord
Emma Watson
Leighton Meester
Katy Perry
Mila Kunis
Net-Cafe
Linkünk hozzáadása az oldalához
Net-Cafe Válasszon linket és szerezzen HTML-kódot
Net-Cafe
Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe