Wallpapers Háttérképek Videók Képek
Net-Cafe Ears Lányok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
Életrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeTudja e, hogy ...


  a szigorĂş rácsszerkezetĂ» fĂ©mek felĂĽletĂ©n az atomok meglepõ könnyedsĂ©ggel "elcsĂşsznak", sõt nĂ©ha arrĂ©bb ugranak több rácsponttal?

Net-Cafe
Net-CafeAz új democsene
Net-Cafe
Net-Cafe
Minden más
2009-07-03
Net-Cafe
Net-CafeAz új vicces kép
Net-Cafe
Net-Cafe
Minden más
2009-08-04
Net-Cafe
Net-CafeA legjobb karikatúra
Net-Cafe
Net-Cafe
Minden más
Letöltések száma: 7692
Net-Cafe
Net-CafeVicc


  A választásokon a MIÉP kerĂĽl kormányra.Bekasztniznak 3 csĂłkát,kĂ©t fehĂ©r embert meg egy cigányt.KĂ©rdezik egymástĂłl,hogy ki miĂ©rt van bent. Mondja az elsõ fehĂ©r:
-Én megfojtottam a feleségem,baltával felaprítottam és elástam az erdõben. Kaptam 15 évet.Ebbõl elengedtek 10-et,jó magaviseletért további hármat,egy évet már ültem jövõre szabadulok.Mondja a másik fehér:
-Én megerõszakoltam az anyámat és a hugomat.Kaptam 10 évet. Ebbõl elengedtek 5-t, jó magaviseletért további hármat,egy évet már ültem,jövõre szabadulok.Te miért ülsz cigány?
-Kaptam 20 évet,mert kivilágítatlanul bicikliztem az úton. Elengedtek belõle 3 hónapot,mert fényes nappal volt.

Net-Cafe
Net-CafeHírek
Madonna lesz a Gap Ăşj arca
2003-08-01
Net-Cafe

Madonna lesz a világhírû amerikai Gap cég új reklámarca.
Hosszú éveken keresztül mûködött együtt a Gap olyan hírességekkel, mint Christina Ricci és Dennis Hopper. De a szakértõk szerint a popdívával kötött szerzõdés lesz a Gap legsikeresebb reklámfogása ...

tovább »


Iglesiasék orosz gyerekeket szeretnének
2003-07-30
Net-Cafe

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova gyerekeket szeretnének, - jelentette ki a popsztár édesapja, Julio Iglesias.
Az idõsebbik Iglesias szerint, a fiáts az orosz teniszezõnõt az Isten is másnak teremtette. "Nagyon örülök, hogy együtt vannak. - nyilatkozta az apa. - Tudom, hogy nagyon boldogok ...

tovább »


Nicole Kidman DiCaprio édesanyját fogja játszani
2003-07-25
Net-Cafe

Mel Gibson játssza majd Leonardo DiCaprio apját a "Nagy Sándor" c. filmben, amely a híres hadvezér, Makedóniai Sándor életérõl szól. Az Oscar-díjas színésznõ, Nicole Kidman pedig Leo édesanyját alakítja annak ...

tovább »

Net-Cafe
Net-CafeÁlhírek
Amerikai tudósok tanulmányozzák a hit biológiáját.

Az Ăşj tudományág eredmĂ©nyeivel, amelyet a megalapĂ­tĂłi neuroteolĂłgiának neveztek el, a most napvilágot látott, kĂ©t amerikai orvos által Ă­rt „MiĂ©rt nem tĂ»nik el Isten: az agy Ă©s a hit biolĂłgiájának tudománya” c. könyvben ismerkedhetĂĽnk meg. A könyv alapjául a pennsylvaniai orvosi fõiskola munkatársa, Andrew Newberg Ă©s a nemrĂ©g elhunyt Eugenia d'Acilly munkája szolgált, akik kutatásaikat az adott terĂĽleten már 25 Ă©ve elkezdtĂ©k. KeresztĂ©ny Ă©s más vallásĂş emberek agyát vizsgálták imádkozás közben. Az amerikai orvosok számos ferencesrendi Ă©s buddhista szerzetest is meghĂ­vtak a kĂ­sĂ©rletekhez. A többĂ©ves kutatĂłmunkat eredmĂ©nyekĂ©ppen, a tudĂłsok arra a következtetĂ©sre jutottak, hogy a lelki Ă©letet az agysejtek kĂĽlönleges tevĂ©kenysĂ©ge váltja ki, s ezĂ©rt neveztĂ©k el a kutatási terĂĽletet "neuroteolĂłgiának". Bonyolult elemzĂ©sek segĂ­tsĂ©gĂ©vel az amerikai orvosok megállapĂ­tották, hogy a vallási misztikusok által leĂ­rt lelki koncentráciĂł állapota hasonlĂł egy bizonyos neurolĂłgiai tevĂ©kenysĂ©ghez. Newberg bebizonyĂ­totta, hogy az imádkozás során olyan fontos idegzĂłnák aktivizálĂłdnak, mint a hippotalamusz Ă©s a hippokampusz. A nagy szentek által leĂ­rt misztikus tapasztalat, amikor õk az Istenhez valĂł kĂĽlönleges közelsĂ©get Ă©lik meg, megfelel olyan empirikus jelensĂ©geknek, amelyeket a cerebrális zĂłnák váltanak ki, - Ă­rják a könyv szerzõi. Ez rĂ©szben vonatkozik arra is, amikor "a lĂ©lek elhagyja a testet". Az Ăşj könyvet számos tudĂłs Ă©s egyházi szemĂ©lyisĂ©g kritikával illette, azzal a vĂ©lemĂ©nnyel, hogy a szerzõk tĂşlbonyolĂ­tják Ă©s nagy jelentõsĂ©get tulajdonĂ­tanak a mĂ»szerek által jelzett egyszerĂ» mutatĂłknak. Newberg elõrelátva a kritikákat, a könyv elõszavában a következõket Ă­rja: "Nem azt állĂ­tjuk, hogy az agy alkotja meg Istent, hanem csak azt, hogy agyunk termĂ©szetes Ăşton hoz lĂ©tre olyan mechanizmusokat, amelyek lehetõvĂ© teszik a vallásos tapasztalatot".

Net-Cafe
Net-Cafe
Frissítés
Net-Cafe
 2009-08-04:  Sztárok
 Charlize Theron 27 
 2009-08-04:  Scan
 Szép lányok 20 
 2009-08-04:  Képek
 Minden más 12 
 2009-08-04:  Háttér
 KözlekedĂ©s 16 
 2009-08-04:  Art
 Joe Jusko 14 
 2009-08-04:  Sztárok
 Miranda Kerr 38 
 2009-08-04:  Sztárok
 Paris and Nicky Hilton 22 
 2009-08-04:  Sztárok
 Jessica Alba 24 
 2009-08-04:  Sztárok
 Jennifer Lopez 31 
 2009-08-04:  Art
 Gen Jun Miya 14 
Net-Cafe
Net-Cafe
Levelezőlista
Email:
Net-Cafe
Szavazás
Kit szeretne még látni a weboldalunkon?
Olivia Wilde
Bar Refaeli
AnnaLynne McCord
Emma Watson
Leighton Meester
Katy Perry
Mila Kunis
Net-Cafe
Linkünk hozzáadása az oldalához
Net-Cafe Válasszon linket és szerezzen HTML-kódot
Net-Cafe
Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2019 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe