Wallpapers Háttérképek Videók Képek
Net-Cafe Ears Lányok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
Életrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeReklám
Net-Cafe
Net-CafeHírek (Összes hír)

A T.a.t.u. producerét nemi erõszak kísérletével vádolják

Nagy-Britanniában a duett producerét azzal vádolják, hogy megpróbálta megerõszakolni a népszerû News Of the World bulvárlap újságíróját, a 22 éves Hannah Perry-t.
A brit sajtó botrányos részletekkel szolgál az esetrõl, Ivan Sapovalovot "ördögi Ivánnak", "szörnyszerû menedzsernek" és "sportnadrágos kis embernek" nevezik.
A sajtĂł informáciĂłi szerint az eset három napja törtĂ©nt Ă©jjel háromkor a fĂ©nyĂ»zõ 800 dolláros St. Martin’s Lane Hotelben, ahol Sapovalov megszállt. Hannah Perry paparazzi-barátnõjĂ©vel a szálloda bejáratánál leselkedett, amikor az egyĂĽttes egy tv-show-rĂłl jött hazafelĂ©. A lány a rajongĂłk tömegĂ©ben elvegyĂĽlve berohant a lányok után a liftbe, hogy az olvasĂłk számára Ă©rdekes dolgokat tudjon meg Ă©s a duett rajongĂłját prĂłbálta megjátszani. Aláírást kĂ©rt Ă©s a kĂ©t lány zenĂ©je iránti csodálatát fejezte ki. "Gyere velĂĽnk fel a szobába, ma bulizunk!" – mondta állĂ­tĂłlag a lány viselkedĂ©sĂ©tõl meghatĂłdott Sapovalov.
Miután bementek a szobába, Perry állítása szerint Sapovalov elõször rágyújtott egy marihuánás cigire. Julia Volkova pedig "szétterült az ágyon egy öltöztetõvel". Miután Sapovalov elbódult a cigitõl, tisztességtelen ajánlatokat kezdett tenni az újságírónõnek.
A lány ellenállt, de az önmagán uralkodni képtelen producer megfogta Hannah mellét, majd letépte róla a nadrágját. Perry megpróbált elszabadulni, de Sapovalov állítólag torkon ragadta. Julia Volkova fel sem állva az ágyról, érdeklõdéssel figyelte az eseményeket.
Hannah Perry-nek sikerĂĽlt kiszabadĂ­tani magát "ördögi Ivan" karmaibĂłl Ă©s elfutott. "Ha velem Ă­gy bánt Sapovalov, akkor mit csinálhat az igazi rajongĂłkkal, akiket az egyĂĽttes koncertjei után visz fel a szobájába? Ez az ember egy õrĂĽlt perverz, a rács mögött a helye!" – szörnyĂĽlködött az ĂşjságĂ­rĂłnõ a bulvárlap hasábjain.
Másnap SapovalovtĂłl magyarázatot vártak a The Sun Ă©s a News of the World ĂşjságĂ­rĂłi. "Tudják, egyáltalán emlĂ©kszem arra, hogy mi törtĂ©nik, amikor kábĂ­tĂłszer hatása alatt állok" – válaszolta állĂ­tĂłlag a producer.

Net-Cafe  [2003-05-13]

Net-Cafe
Net-CafeÁlhírek archívuma

 << Október 2018  
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe