Wallpapers Httrkpek Videk Kpek
Net-Cafe Ears Lnyok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
letrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeReklm
Net-Cafe
Net-CafeHrek (sszes hr)

Eminem játékguru lett

Eminem saját videójátékot dob piacra. A játék tartalmazza az énekes négy videóklipjét, többek közt a My Name Is és a The Real Slim Shady c. számokat, valamint számos interaktív anyagot és bónuszt is a rajongóknak.
A játék címe: "MixТV presents: Eminem". A Conspiracy Entertainmenttel kötött szerzõdésben kikötik, hogy a játék minõségét a rajongók fogják meghatározni. A kis Santa Monica-i cég rendelkezik eladási jogokkal, s az Interscope elõadómûvészei a játékok hõsei. "Ez lesz a MixTV" márkanév alatt futó játékok elsõ típusa, amelyet elsõsorban e mûvészek rajongói számára terveztünk," - nyilatkozta a Conspiracy Entertainment képviselõje. A játékot kiadják vágott formában a fiatalok számára, illetve egy teljes változatban, amelyet nem cenzúráznak.
A játékot egy vagy két játékos játszhatja, akár egy csapatban, akár egymás ellen. A játékosnak ki kell raknia egy puzzle-t, amíg össze nem áll a videóklip és lejátszhatóvá válik. A játék egy új technológia alapján készült, amely lehetõvé teszi, hogy egy videóklipet puzzle-formára alakítsanak. A Conspiracy reméli, hogy az Eminem-játék sikere után más elõadómûvészek játékait is piacra dobhatja. A Conspiracy tárgyalásokat folytat a rapperrel arról, hogy 3D-action játékot adjon ki a The Slim Shady Show rajzfilmje alapján.

Net-Cafe  [2003-05-30]

Net-Cafe
Net-Cafelhrek archvuma

 << Oktber 2018  
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe