Wallpapers Háttérképek Videók Képek
Net-Cafe Ears Lányok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
Életrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeReklám
Net-Cafe
Net-CafeHírek (Összes hír)

A szex-szimbólum felvarratta az arcát

Azonban a pszichológusok véleménye szerint Pitt-nek nem plasztikai sebészhez, hanem pszichiáterhez kellett volna fordulnia.
A filmsztárt egy los angelesi plasztikai sebészeten mûtötték meg - olvasható a Star Magazin-ban. A 39 éves színésznek komoly lelki problémákkal kellett megküzdenie a külseje megváltozása miatt. Ezért a felesége, Jennifer Aniston tanácsára a sztár egy speciális klinikát keresett fel, ahol eltûntették az arcáról a ráncokat. A brit lap úgy tudja, hogy az operáció során egy újfajta felvarrási módszert alkalmaztak, amely nem okozhat szövõdményeket és nem igényel ismételt mûtétet a közeljövõben. Az amerikai pszichológusok véleménye szerint azok a személyek, akik a külsejük hibáit mesterséges úton próbálják korrigálni, komoly pszichológiai függõségbe kerülnek, Erre a szituációra alkalmazzák a "diszmorfikus szindróma" terminust. A plasztikai mûtétet ellenzõk úgy vélik, hogy ez annak közvetett bizonyítéka, hogy az ember nem a külsején szeretne változtatni, hanem pszichiáter segítségére van szüksége, hogy visszaszerezze a külsejét illetõ önbizalmát és büszkeségét.
Ennek ellenére a Cosmopress információ szerint, az amerikaiak több mint 7 milliárd dollárt költenek plasztikai mûtétekre. Egy átlagamerikai már 30 éves korában elmegy ilyen jellegû mûtétre, elsõsorban a megjelenõ szemráncok eltüntetése céljából. Majd 50 éves korában végeztet komoly arcfelvarrást, ami több mint ötezer dollárba kerül.

Net-Cafe  [2003-06-04]

Net-Cafe
Net-CafeÁlhírek archívuma

 << Október 2018  
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe