Wallpapers Httrkpek Videk Kpek
Net-Cafe Ears Lnyok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
letrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeReklm
Net-Cafe
Net-CafeHrek (sszes hr)

Kurnyikova és Iglesias a Karib-tengeren fogadott örök hûséget egymásnak

Az orosz teniszcsillag, Anna Kurnyikova férjhez ment az énekes Enrique Iglesias-hoz. A házasságkötési ceremóniáról nem tájékoztatták a nagyérdemût.
A spanyol bulvárlap, az El Pais, a brit The Sun-ra hivatkozva arról tájékoztat, hogy a sztárok esküvõjüket a legszûkebb baráti és rokoni körben tartották egy karibi szigeten, ahova a pár Miaimiból érkezett. A meghívottak listáján nem szerepelt a férj világhírû édesapja, Julio Iglesias, aki a maga részérõl elmondta, hogy Anna és Enrique azért igyekezett az utolsó pillanatig titkolni a házasságkötési szándékát, hogy senki ne verje nagydobra a készülõ eseményt. Ezért õ sem vett részt az esküvõn.
A21 éves Kurnyikova és az Iglesias-fiú szerelme tavaly februárban kezdõdött. Azóta a bulvársajtó le sem száll a párocskáról. Az újságok szerint a szerelmük csúcspontja az volt, amikor egy klipben az orosz teniszezõ és az énekes szerelmi jelenetet adtak elõ.
Az elmúlt néhány hónapban Enrique és Anna gyakran megjelent együtt. Ez tápot adott azoknak a feltételezéseknek, hogy a kapcsolatuk új stádiumához értek. A fiatal pár vagyona külön-külön is több millió dolláros. A tenisztornát soha nem nyert orosz sportolónõnek ez lesz a második házassága: Néhány évvel ezelõtt több hónapos házasságban élt az orosz jégkorongozóval, Szergej Fjodorovval, aki most már úgy nyilatkozik, hogy jobban érzi magát Anna nélkül.

Net-Cafe  [2003-06-13]

Net-Cafe
Net-Cafelhrek archvuma

 << December 2018  
H K S C P S V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe