Wallpapers Háttérképek Videók Képek
Net-Cafe Ears Lányok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
Életrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeReklám
Net-Cafe
Net-CafeHírek (Összes hír)

Kylie Minogue férjhez megy

Az ausztrál énekesnõ rajongói kétségbeesetten tépik a hajukat, mivel nagyon úgy néz ki, hogy a rajongásuk tárgya megtalálta boldogságát a francia színész, Olivie Martinez oldalán. A kapcsolatuk komolyságát támasztja alá az a tény is, hogy Kylie személyi titkára már felvette a kapcsolatot londoni ügyvédjeivel, hogy megbeszéljék a házassági szerzõdés feltételeit. Kylie Minogue, aki már a35 életévét is betöltötte, készülõdni kezdett az esküvõre.
A popsztár Martinezzel idén februárban ismerkedett össze a los angelesi Grammy-díjkiosztón. A viszonyuk szédítõ gyorsasággal alakult. Az énekesnõ már négy hét után kész volt átköltözni szerelméhez és gyereket szülni neki. A pletykák szerint a két sztár Amerikában szeretne letelepedni.
Martinez azt szeretné, hogy a fõszereplésével készülõ The Blue Afternoon c. filmben Kylie Minogue legyen a partnere, mivel még nem választották ki a nõi fõszereplõt. Nem beszélve arról, hogy az énekesnõ színésznõként kezdte a karrierjét tv-sorozatokban, például a "Neighbours"-ben, ahol pályatársa Natalie Imbruglia is feltûnt. Minogue kisebb-nagyobb szerepekben próbált befutni, mint színésznõ: "Streetfighter", "Bio-Dome", "Hayride to Hell", valamint a nagy port kavart "Moulin Rouge" c. musicalben, azonban Nicole Kidman és Ewan MacGregor mellett csak epizódszerepet kapott.
A The Blue Afternoon c. filmet Ausztráliában forgatják. Egy szerelmi történet az alapja, amely 1902-ben kezdõdik a Fülöp-szigeteken a háború idején. A Martinez által alakított férfi visszaemlékszik fiatalságára és szerelmére, akivel a háború idején ismerkedett meg, s akit Kylie-nak kellene alakítania, már ha a színész szubjektív véleményével egyetértenek a nagyhatalmú filmproducerek.

Net-Cafe  [2003-06-13]

Net-Cafe
Net-CafeÁlhírek archívuma

 << December 2018  
H K S C P S V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe