Wallpapers Httrkpek Videk Kpek
Net-Cafe Ears Lnyok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
letrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeReklm
Net-Cafe
Net-CafeHrek (sszes hr)

Michael Jackson a csõd szélén

Egyszerre két lap, Guardian és Daily Telegraph is, szenzációs híreket publikált arról, hogy a világ egyik leggazdagabb popzenészének hitt Michael Jacksont csõd fenyegeti.
A Forbes magazin szerint a popsztár vagyona tavaly kb. 500 millió dollárt tett ki. Csak a Thriller c. albuma több mint százmilliót jövedelmezett, hiszen 50 millió példányban kelt el a világon. Azonban Jackson utóbbi albumait nem kíséri ilyen siker, nagyon kicsi rájuk a kereslet. Az énekes legutolsó lemeze, az Invincible 30 millió dollárjába került, s alig 7 millió példányban kelt el.
Jackson fizetésképtelenségérõl szóló pletykákat a Union Finance által ellene indított per is kiváltotta, akinek maga Jackson adott megbízást 1998-ban arra, hogy hozza rendbe a pénzügyeit. Az ügyvédek szerint a popsztár a cégnek 12 millió dollárral tartozik, amelyet valamilyen oknál fogva nem hajlandó megfizetni.
A pletykák szerint az énekes nemcsak pénzügyi, hanem pszichikai problémákkal is küzd. Állandóan perben van valakivel, s az õt perelõk tudják, hogy mindig peren kívüli megoldással zárják le az ügyeket. A híres Neverland nevû farmja, ahol állatkert és vidámpark is található és számos gyermeket lát vendégül, szintén hatalmas pénzösszegeket igényel. Nem beszélve Jackson extravagáns életmódjára költött milliókról, amit imidzse fenntartása érdekében folytat.
Sokan úgy vélik, hogy az énekes már régóta adósságoktól szenved. A Vanity Fair-ben azt állították, hogy az énekes életmódja és az eladhatatlan lemezei miatt óriási adósságokat halmozott fel (240 millió dollár), amelyeket egyhamar nem lesz képes megfizetni. Azonban a 44 éves sztár ügyvédje azzal próbálja védeni ügyfelét, hogy cáfolja a Jackson anyagi problémáiról szóló híreszteléseket.
Állítólag annak idején az énekes megvásárolta 200 Beatles-dal jogát, amivel az õrületbe kergette Sir Paul McCarntney-t.

Net-Cafe  [2003-06-16]

Net-Cafe
Net-Cafelhrek archvuma

 << Oktber 2018  
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe