Wallpapers Háttérképek Videók Képek
Net-Cafe Ears Lányok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
Életrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeReklám
Net-Cafe
Net-CafeHírek (Összes hír)

Aguilera elismerte, hogy a popvilág terméke volt

Christina Aguilera, aki szinte napról napra változtatja az imidzsét és legszebb éveiben úgy néz ki, mint Cher, azt állítja, hogy utálja azokat a dalait, amelyek híressé tették.
A Top Of The Pops brit újságnak adott interjújában elmondta, hogy nem szereti egyik régi dalát sem, amelyeket mégis kénytelen elõadni. Jobban szereti második albuma, a "Stripped" számait, mert személyesebbek és tiszták, s olyannak mutatják õt, amilyen a valóságban.
"Igen, annak a szerencsétlen tini pop jelenségnek a terméke vagyok, amely akkoriban nagyon szegényes és zárkózott volt az érdekes ötletekre, - nyilatkozta az énekesnõ. - Akkoriban senki nem gondolkozott el azon, hogy életbeli eseményeknek kell inspirálniuk a dalokat, nem pedig valami fülbemászó dallamot kell írni idióta szöveggel. Most már sajnálom, hogy sokan ismertek meg abban az imidzsben és úgy ítélték meg, hogy üresfejû lány vagyok. Ezért kell most kiabálnom, hogy nem vagyok az!"
Mit tegyenek azok a rajongók, akik éppen a korai dalait szerették meg? Christina az alábbi tanácsot adja nekik: "Ne aggódjatok, továbbra is énekelni fogom a "Genie In A Bottle" dalait, amelyek népszerûvé tettek. Nem felejtem el azokat, akik oly régóta szeretnek engem. De ti se hagyjatok el, hanem értsétek meg, hogy felnõttem, megváltoztam. S nagyon remélem, hogy arra tudlak titeket is ösztönözni, hogy változzatok meg!"

Net-Cafe  [2003-07-23]

Net-Cafe
Net-CafeÁlhírek archívuma

 << Október 2018  
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe