Wallpapers HŠttťrkťpek Videůk Kťpek
Net-Cafe Ears LŠnyok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
…letrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeReklŠm
Net-Cafe
Net-CafeHŪrek (÷sszes hŪr)

Elkezdt√©k a "Csillagok h√°bor√ļja"-sorozat utols√≥ r√©sz√©nek forgat√°s√°t

George Lucas, a "Csillagok h√°bor√ļja"-sorozat vil√°gh√≠r√Ľ alkot√≥ja elkezdte az utols√≥ r√©sz forgat√°s√°t Ausztr√°li√°ban. J√≥l inform√°lt forr√°sok szerint ez lesz Lucas utols√≥ filmje, mivel m√°r t√ļl √∂reg ahhoz, hogy leforgassa a hetedik, nyolcadik √©s kilencedik epiz√≥dot.
Ausztr√°li√°n k√≠v√ľl m√©g Sv√°jcban √©s Tuniszban is forgatnak majd. √Āll√≠t√≥lag ez a r√©sz nagyon s√∂t√©t sz√≠nekkel festi meg az esem√©nyeket. A keleti harcm√Ľv√©szetek mesterei a forgat√°s el√Ķtt k√©t h√≥nappal kezdt√©k meg Ewan MacGregor s Hayden Christensen felk√©sz√≠t√©s√©t a harcjelenetekre. Az is kider√ľlt, hogy, Samuel Jackson csak azut√°n egyezett bele a szerepbe, hogy Lucas meg√≠g√©rte neki, hogy az √°ltala alak√≠tott h√Ķs m√©lt√≥s√°gteljesen hal meg. A filmet 2005. m√°jus√°ban szeretn√©k bemutatni.
A "Csillagok h√°bor√ļja" az egyik legsikeresebb hollywoodi projekt lett. George Lucas filmjei a bemutat√°suk √≥ta t√∂bb mint 1,5 milli√°rd doll√°rt j√∂vedelmeztek. Lucas bevallotta, hogy soha nem gondolta, hogy ilyen hatalmas sikert √©r el a filmjeivel. Igaz, nem gondolta volna azt sem, hogy a forgat√°st h√ļsz √©v m√ļlva kell folytatnia. Amikor Lucas belev√°gott a "Csillagok h√°bor√ļja" felv√©teleibe, sok hollywoodi fejes utas√≠totta vissza a terveket, m√≠g v√©g√ľl hossz√ļ r√°besz√©l√©sek ut√°n 20th Century Fox elv√°llalta. A filmkritikusoknak √©s szak√©rt√Ķknek szervezett els√Ķ hivatalos bemutat√≥n a film nagyot bukott, azonban amikor 1977-ben a moziv√°sznakon megjelent, olyan sikert aratott, amilyet az√≥ta m√°sok sem tudtak lek√∂r√∂zni.

Net-Cafe  [2003-07-25]

Net-Cafe
Net-CafeŃlhŪrek archŪvuma

 << December 2018  
H K S C P S V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2018 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe