Wallpapers Háttérképek Videók Képek
Net-Cafe Ears Lányok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
Életrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeReklám
Net-Cafe
Net-CafeHírek (Összes hír)

Kylie Minogue gyermeket vár

A nyugati pletykafészkek, miután megunták állandóan Madonnát gyanúsítgatni azzal, hogy terhes, átnyargaltak egy másik popdívára. Most az ausztrál énekesnõ, Kylie Minogue rohangál gyógyszertárba terhes tesztért, s a jól értesült források úgy tudják, hogy hamarosan tanúi leszünk elsõ gyermeke születésének.
A pletykákat nem Kylie ismerõsei terjesztik, hanem jelenlegi võlegénye, a francia Olivier Martinez. Nemrégiben egy elõkelõ los angelesi partyn a fiatalember megosztotta titkait a jelenlevõkkel. Többek közt bejelentette, hogy alig várja már, hogy "kis lábak tipegését hallhassa".
Azonban az énekesnõ sajtóreferense azonnal megcáfolta a sztár terhességérõl szóló pletykákat. "Beszéltem errõl Kylie-val, aki mindannyiunkat arra kért, hogy higgyük el, hogy nem terhes!".
Azonban a terhességérõl terjengõ pletykákat alátámasztják az énekesnõ megnyilatkozásai. Két hónapja valaki kihallgatta a Rolling Stones énekesének, Mick Jaggernek a lányával folytatott beszélgetését, amely során Kylie nagyokat sóhajtozva azt mondta: "Ha gyerekem lesz, nagyon fogom szeretni!". Kylie húga, Dannii Minogue is csak olajat önt a tûzre a megjegyzéseivel: "Kylie-nak biztosan gyereke lesz, annyira vágyik rá!"

Net-Cafe  [2003-07-25]

Net-Cafe
Net-CafeÁlhírek archívuma

 << Szeptember 2019  
H K S C P S V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2019 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe