Wallpapers HŠttťrkťpek Videůk Kťpek
Net-Cafe Ears LŠnyok Net-Cafe Ears Erotika Net-Cafe Ears Fantasy Net-Cafe Ears
…letrajz
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe
Net-Cafe
Net-CafeReklŠm
Net-Cafe
Net-CafeHŪrek (÷sszes hŪr)

Britney Spears kábítószert fogyasztott

A popd√≠va Britney Spears szenz√°ci√≥s bejelent√©st tett (b√°r n√©mik√©pp burkolt form√°ban). Kider√ľlt, hogy kor√°bbi tiltakoz√°sai ellen√©re m√©gis csak igazak azok az √°ll√≠t√°sok, hogy az √©nekesn√Ķ nark√≥zott. Az amerikai Star magazinnak adott exkluz√≠v interj√ļban a 21 √©ves szt√°r bevallotta, hogy tavaly olyan bakl√∂v√©st k√∂vetett el, ami√©rt m√©g ma is sz√©gyelli mag√°t. Kor√°bban ez ellen a magazin ellen akart pert ind√≠tani, ugyanis az k√∂z√∂lte egy szemtan√ļ besz√°mol√≥j√°t arr√≥l, hogy l√°tta, amint a szt√°r k√°b√≠t√≥szert fogyasztott egy miami klub VIP-wc-j√©ben.
A szt√°rhoz k√∂zel√°ll√≥ szemtan√ļ szerint tavaly november 14-√©n Britney a Crobar Clubban tal√°lkozott az √ļj lemez√©n dolgoz√≥ producerekkel. "K√©t √≥r√°n √°t mulattunk, t√°ncoltunk √©s ittunk - mes√©lte a neve elhallgat√°s√°t k√©r√Ķ inform√°tor. - K√©s√Ķbb megtudtam, hogy valaki kokaint csemp√©szett be. Az asztaln√°l √ľlt√ľnk, amikor Britney egyik bar√°tja megsz√≥lalt: "Menj√ľnk" √©s mindenki sz√≥ n√©lk√ľl elindult a VIP-wc-be. Senki nem besz√©lt a k√°b√≠t√≥szerr√Ķl. Azonban a wc-ben az, aki h√≠vott minket, let√∂r√∂lte az asztalt, kokaint sz√≥rt r√° √©s a jogsij√°val n√©gy r√©szre osztotta." A szemtan√ļ szerint az ismer√Ķs √°tadott Britney-nek egy bankjegyet, amelyet az √©nekesn√Ķ √ľgyesen felhaszn√°lt. "Majd Britney h√°travetette a fej√©t, nagyot szippantott, s megt√∂r√∂lte az orr√°t. A bar√°tn√Ķje leellen√Ķrizte, hogy a feh√©r pornak semmi nyoma ne maradjon Britney orr√°n, majd Britney is megn√©zte a bar√°tn√Ķje orr√°t. Ezut√°n mindannyian visszament√ľnk a t√°ncterembe.
Britney √Ķszintes√©gi roham√°ban bevallotta, hogy k√∂vetett el ilyen "hib√°kat" a m√ļltban, de most nagyon b√°nja √©s sz√©gyenkezik miattuk. "Mindenkivel el√Ķfordul, hogy szeretne kipr√≥b√°lni valami √ļjdons√°got. - √°ll√≠totta az √©nekesn√Ķ. - Nekem is √©rdekes volt. De t√ļl c√©ltudatos ember vagyok ahhoz, hogy csak√ļgy let√©rjek a helyes √ļtr√≥l. Tudom, hogy hib√°ztam. B√°r Britney elismeri, hogy j√°r √©jszakai klubokba √©s n√©ha alkoholiz√°l, de azt "hazug t√ļlz√°snak" tartja, hogy √Ķr√ľlt √©jszakai √©letet √©lne. √Āll√≠t√°sa szerint utolj√°ra egy h√≥napja volt bulizni √©s csak a kis alkoholtartalm√ļ kokt√©lokat szereti, mint amilyen a Malibu pineapple √©s az Amaretto sours. "Val√≥ban bulizom n√©ha reggelig, de ebben nincs semmi el√≠t√©lend√Ķ. Mik√©nt a korombeliek, √©n is szeretek eg√©sz √©jszaka mulatni. Nemr√©g az egyik bar√°tn√Ķmmel a b√°rpulton t√°ncoltunk. √Čs akkor mi van? Julia Roberts egyszer mindenki el√Ķtt le vette a melltart√≥j√°t, √ļgyhogy mi m√©g finomak voltunk!" - nyilatkozta az √©nekesn√Ķ.

Net-Cafe  [2003-07-25]

Net-Cafe
Net-CafeŃlhŪrek archŪvuma

 << Szeptember 2019  
H K S C P S V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe Net-Cafe

Copyright ©2001-2019 theNET Kft. Minden jog fenntartva.

Net-Cafe